search
Laatste seizoen 'Locke & Key' krijgt nu al een trailer
Series / Trailer

Laatste seizoen 'Locke & Key' krijgt nu al een trailer

In augustus keert de serie terug voor een derde en laatste seizoen.

Netflix heeft de teaser trailer vrijgegeven en een lanceringsdatum vastgesteld voor het derde en laatste seizoen van zijn bovennatuurlijke dramaserie Locke and Key, gebaseerd op de strips van Joe Hill en Gabriel Rodriguez.

Het verhaal is als drie seizoenen bedoeld en de beslissing om de reeks te beëindigen was een wederzijdse beslissing tussen Netflix en co-showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill.

De serie volgt de drie Locke-kinderen die na de dood van hun vader verhuizen van Seattle naar zijn ouderlijk huis in Massachusetts en magische sleutels ontdekken die door het hele huis verborgen zijn en die kunnen worden gebruikt om geheime deuren te ontgrendelen.

Trailer voor seizoen 3 van Locke and Key
In het nieuwe seizoen bereiden de Locke-kinderen zich voor om Keyhouse nog een laatste keer te verdedigen, dit keer tegen Frederick Gideon (Kevin Durand) die zijn demonische krachten ontketent. Tegelijkertijd mag de sinistere Dodge terugkeren.

Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Hallea Jones en Brendan Hines spelen de hoofdrol.

Vanaf 10 augustus zie je het complete laatste seizoen van de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen