Laatste seizoen 'Locke & Key' krijgt nu al een trailer

In augustus keert de serie terug voor een derde en laatste seizoen.

Bram de Groot, 07-06-2022 09:09

Netflix heeft de teaser trailer vrijgegeven en een lanceringsdatum vastgesteld voor het derde en laatste seizoen van zijn bovennatuurlijke dramaserie Locke and Key, gebaseerd op de strips van Joe Hill en Gabriel Rodriguez.
Het verhaal is als drie seizoenen bedoeld en de beslissing om de reeks te beëindigen was een wederzijdse beslissing tussen Netflix en co-showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill.

De serie volgt de drie Locke-kinderen die na de dood van hun vader verhuizen van Seattle naar zijn ouderlijk huis in Massachusetts en magische sleutels ontdekken die door het hele huis verborgen zijn en die kunnen worden gebruikt om geheime deuren te ontgrendelen.

Trailer voor seizoen 3 van Locke and Key
In het nieuwe seizoen bereiden de Locke-kinderen zich voor om Keyhouse nog een laatste keer te verdedigen, dit keer tegen Frederick Gideon (Kevin Durand) die zijn demonische krachten ontketent. Tegelijkertijd mag de sinistere Dodge terugkeren.

Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Hallea Jones en Brendan Hines spelen de hoofdrol.

Vanaf 10 augustus zie je het complete laatste seizoen van de serie op Netflix.
Bron: Netflix

Lees meer over: Locke and Key, Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Griffin Gluck

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 'Game of Thrones'-acteur wees rol eerst af

Deze 'Game of Thrones'-acteur wees rol eerst af

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam