search
'Star Trek' moet het lot van dit personage onthullen
Series / Nieuws

'Star Trek' moet het lot van dit personage onthullen

We weten opmerkelijk genoeg niet hoe het eindigde met een bekend Star Trek-personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de grootste nog altijd onbeantwoorde mysteries in het Star Trek-universum, is het lot van Star Trek: Voyagers tweede luitenant Chakotay, gespeeld door Robert Beltran, na het einde van die show.

De serie Star Trek: Prodigy zou hier goed een antwoord op kunnen geven. We zagen hem als kapitein van het experimentele schip de USS Protostar, waarbij de schurk Dredknok het schip probeerde te vangen. Chakotay en zijn crew lieten het schip achter onder een werkkamp in het Delta Quadrant. Maar waar ze nu zijn?

Star Trek: Prodigy-mysterie
De serie Star Trek: Prodigy zou dit goed op kunnen lossen.Er zijn een aantal partijen die een antwoord zouden kunnen hebben over het lot en de locatie van Chakotay: Diviner, Dredknok, de voormalig kwaadaardige Hologram Janeway en Gwyn.

Maar allemaal kunnen ze op dit moment geen antwoord geven. Wel weten we dat de echte Janeway als admiraal op een missie is om haar vriend Chakotay te redden. Een missie die haar terug naar het Delta Quadrant brengt en haar lijnrecht tegenover de crew van de Protostar zou kunnen brengen, want daar treft ze hem niet aan straks.

De kans lijkt klein dat Chakotay dood is, aangezien de Diviner en Dredknok simpelweg de Protostar kwijt waren geraakt. Dat betekent dat Chakotay er waarschijnlijk wel in geslaagd is om te ontkomen nadat hij het schip verborgen had.

Mocht Star Trek: Prodigy inderdaad antwoorden geven, onthullen we die hier natuurlijk ook!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen