Recensies 'The Umbrella Academy' seizoen 3: Kijken of skippen?

Recensies 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Blijft The Umbrella Academy een topserie, ook met dit derde seizoen of zit men zonder stoom?

Jim Pedd, 16 juni 2022 09:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog maar even en dan gaat The Umbrella Academy weer verder. Sterker nog: we hoeven slechts tot 22 juni te wachten en dan is het zover. Intussen staan de eerste recensies al live en ziet het er goed uit.
The Umbrella Academy lijkt met zijn derde seizoen zijn zwakste seizoen tot nu toe te hebben, maar is volgens critici nog altijd goed en erg onderhoudend om naar te kijken.

De recensies
We duiken in de recensies van The Umbrella Academy seizoen 3:

Polygon: "Hoeveel je dit seizoen kan waarderen, hangt af van of je van verhalen houdt die draaien om mensen die lijden omdat ze keer op keer de verkeerde keuzes maken, zelfs als ze voor het punt van uitroeien staan."

Collider: "Seizoen 3 brengt de serie uiteindelijk terug naar dezelfde setting als zijn eerste seizoen, maar weet toch een frisse invalshoek te vinden om te voorkomen dat het zich allemaal herhaalt. Seizoen 3 mixt de duisterheid van seizoen 1 met het rappe tempo, bizarre oorsprong en het hart van seizoen 2."

CNET: "Hoewel het halverwege helemaal mis gaat, barst seizoen 3 van The Umbrella Academy nog altijd met alles dat het zo'n winnend superhelden-gekkenhuis maakt. Onder de vele rivaliserende superheldenseries, staat deze nog altijd fier overeind."

DigitalSpy: "In hoeverre je van dit seizoen kan genieten hangt toch af van het vermogen om voorbij het gevoel van bekendheid te kijken, dat ligt onder de meeste afleveringen."
Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, recensies

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws