HBO Max voegde 16 nieuwe series toe deze week

HBO Max voegde 16 nieuwe series toe deze week

Check hier het complete nieuwe aanbod op HBO Max. Dit zijn alle nieuwe series.

Jim Pedd, 18 juni 2022 18:07

HBO Max voegt consequent, elke week, weer heel wat nieuw materiaal toe aan zijn aanbod. Deze week waren er vijf nieuwe series met nieuwe seizoenen en nog eens 11 series met nieuwe afleveringen.
Rap Battlefield (seizoen 1): León en Rafaela willen meedoen in de competitieve wereld van het freestyle rappen. Samen zullen ze hun rivalen verslaan en hun eigen obstakels overwinnen. Andy helpt ze met hun sociale netwerk.

The Cleaning Lady (seizoen 1): Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.

Baptiste (seizoen 1): Julien Baptiste verblijft in Amsterdam en wordt uitgenodigd door zijn oude vlam Martha. Zij vraagt om zijn hulp bij het opsporen van de vermiste meisje Natalie. Het derde seizoen is een zenuwslopende rit vol onverwachte wendingen.

Liar (seizoen 1 en 2): In de zesdelige thriller Liar spelen Joanne Froggatt en Ioan Gruffudd Laura Nielson en Andrew Earlham. Hun wederzijdse aantrekkingskracht leidt tot een date die verstrekkende gevolgen zal hebben voor henzelf en hun families.

Peppa Pig (seizoen 1-4): Peppa Pig is een tekenfilmserie over een heel lief klein varkentje dat bij haar kleine broertje George, haar moeder en pappa varken woont. Peppa maakt de leukste avonturen mee met haar vriendjes en vriendinnetjes.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Irma Vep (S01E02)
Roswell, New Mexico (S04E02)
Gentleman Jack (S02E08)
Pause with Sam Jay (S02E04)
Legacies S04E20)
[i]Barry
(S03E08)
The Baby (S01E08)
The Time Traveler's Wife (S01E05)
Superman & Lois (S02E14)
Kung Fu (S02E14)
Only My Way with Irina Rimes (S01E06 en S01E07)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws