David Duchovny wil meer 'The X-Files' maken

David Duchovny is toch nog niet klaar met de The X-Files franchise, maar kan dat wel?

Jim Pedd, 18 juni 2022 18:07

The X-Files-acteur David Duchovny staat er nog altijd voor open om weer terug te keren voor een nieuwe toevoeging aan de langlopende sci-fi serie.
Duchovny maakte in 1993 zijn debuut als FBI-agent Fox 'Spooky' Mulder. Hij was te zien naast Gillian Anderson als Agent Dana Scully, zijn pragmatische partner die niet zo geloofde in de samenzweringen waar Mulder juist wel van was. De twee maakten veel paranormale avonturen mee in negen seizoenen, waarna de serie in 2001 tot een einde kwam.

Terugkeer naar The X-Files
The X-Files kreeg met de jaren twee films (in 1998 en 2008) en een spin-off genaamd The Lone Gunmen. Ook keerde The X-Files terug met een miniserie op Fox in 2016, waarna in 2018 nog een elfde seizoen verscheen.

Sindsdien is het stil en liet Anderson zelfs weten geen trek meer te hebben in een terugkeer. Voor Duchovny is het echter nog goed mogelijk!

"Ik denk dat er nog altijd wat dingen zijn voor onze personages om ons druk om te maken. Als je je realiseert dat Chris de serie in 1993 maakte en daarna in 2016, en wist te voorspellen hoe 2022 eruit kwam te zien, dan ben je toch benieuwd wat hij nu te vertellen heeft? Ik zou dat wel doen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: David Duchovny, The X Files, Chris Carter, Gillian Anderson

Informatie over de serie: The X-Files

Populair nieuws