'The Flash' lost complex verhaal Diggle onbevredigend op

'The Flash' lost complex verhaal Diggle op

The Flash rondt het verhaal van John Diggle dan eindelijk af. Maar niet bevredigend.

Jim Pedd, 18 juni 2022 om 11:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Flash loste een en ander aan onafgeronde verhalen op. We zagen in het nieuwe seizoen hoe Barry Allen samenwerkte met een nieuwe Speedster in Central City: Dr. Meena Dhawan. Maar zij bleek te werken met Dr. Eobard Thawne, wat onmogelijk zou moeten zijn!
Maar los daarvan bevatte deze aflevering van The Flash het einde van een verhaal dat begonnen werd in de finale van Arrow, namelijk dat de Green Lantern te zien zou kunnen zijn.

Diggle geen Green Lantern
John Diggle bleek nog altijd te leven en actief te zijn met het doosje met groen licht dat hij gekregen had. Acteur David Ramsey keerde ook weer terug voor deze aflevering en het heeft er alle schijn van dat zijn verhaal af is.

Diggle probeerde het mysterieuze doosje te openen sinds de finale van Arrow, maar slaagde daar telkens niet in. Omdat Thawne uit de toekomst komt, nam Diggle aan dat de schurk wel zou kunnen helpen. Thawne legde uit dat het doosje alleen gaat naar de mensen die op een kruispunt staan en klaar zijn om hun lot te kiezen.

Het doosje ging dicht omdat Diggle daar niet klaar voor is. Maar goed, hij kon een houding vinden om toch weer het doosje te openen. Maar nadat Diggle alles in het universum zag, de mogelijkheden die het bood, wees hij het weer af. Hij legde het doosje weg, dat daarop ineens verdween.

Waarmee Diggle zijn kosmische lotsbestemming afwees omdat het hem niet terug leidde naar zijn familie.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Diggle, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws