search
Laatste seizoen 'Riverdale' gaat er met een "grote klapper" uit
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Riverdale' gaat er met een "grote klapper" uit

De showrunner van Riverdale laat weten dat er voor het laatste seizoen iets groots te wachten staat.

Ondanks dat het zesde seizoen van Riverdale nog niet volledig uitgebracht is, staat de productie van het zevende en laatste seizoen al in de steigers. Over de grote finale van de hitserie laat showrunner Roberto Aguirre-Sacasa weten dat het met een "grote klapper" gaat aflopen.

In mei 2022 maakte The CW al bekend dat Riverdale slechts tot seizoen 7 zal lopen. De meest bekeken serie van The CW bleek een ongekend succes te zijn toen zij verscheen op Netflix, maar in latere seizoenen kon zij de kwaliteit van de vroege tijd niet meer waarmaken.

Nu zit seizoen 6 er bijna op, en zal op zondag 31 juli de laatste aflevering van dit seizoen worden uitgezonden. Reikhalzend wordt er uitgekeken naar het zevende en laatste seizoen, dat alles tot een mooi einde moet gaan brengen. Maar wat kunnen we ervan gaan verwachten?

Het einde van Riverdale wordt een spektakel
Tijdens een gesprek met TVLine deelde Aguirre-Sacasa de eerste details over de vorm van het laatste seizoen, dat volgens hem qua kwaliteit de serie eer aan moet gaan doen.

Aguirre-Sacasa: "Toen we werden vernieuwd voor een zevende seizoen wisten we nog niet dat het het laatste seizoen zou worden, maar ergens wisten wel al dat dat het geval was. Toen [The CW-president] Mark [Pedowitz] en ik het erover hadden… was het bitterzoet."

Hij vervolgde: "Dat gezegd hebbende, zijn we er zo trots op wat we hebben bereikt... Het belletje kwam toen we bezig waren met de laatste aflevering van seizoen 6. We bespraken wat we wilden voor het laatste seizoen en wisten niet of we voor een grote klapper of voor een rustiger einde moesten gaan. Maar we gaan gewoon voor de klapper. Het is echt opwindend".

In 2023 zal het zevende en laatste seizoen van Riverdale worden uitgezonden.

Aanbevolen artikelen