Dit haalde de superheldenorgie in 'The Boys' niet

Dit haalde de superheldenorgie in 'The Boys' niet

The Boys kon echt veel, maar helaas moesten dingen geschrapt worden wegens het budget.

Jim Pedd, 27 juni 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys-showrunner Eric Kripke onthult wat momenten die uit de aflevering Herogasm van het derde seizoen gehaald zijn wegens problemen qua tijd en planning.
De serie The Boys kwam met een verfilming van de zesdelige comic-minireeks Herogasm. In de aflevering is er een grote superheldenorgie. In de comics reizen de Supes naar een andere wereld zogenaamd om een intergalactische bedreiging het hoofd te bieden; in de serie ligt dat iets anders en is Herogasm een orgie die georganiseerd wordt door de TNT Twins.

The Boys
Herogasm was toe aan zijn 70ste editie in The Boys, en boordevol opvallende momenten. Zo keerden Love Sausage en Termite terug, en zagen we een toiletcam, evenals een seksspeeltje dat uit ijs gemaakt was. En had Mother's Milk een nogal onfortuinlijk moment. The Deep wordt ook nog eens 'vrienden' met een octopus.

Tegenover TV line vertelde Kripke dat niet alles gemaakt kon worden. Dit werd eruit gesneden:

"We konden niet alles maken dat we wilden. Op een gegeven moment dachten we erover na om een waterwezen, Creature from the Black Lagoon-achtige Supe in het zwembad seks te laten hebben onderwater. Daar werd over gesproken, maar ik geloof dat het niet mogelijk was. En we wilden een running joke maken van die grote hoeveelheden vloeistof die rondspuiten. Er zou een vrouwelijke zijn die helemaal over Hughie spoot en dat zou een running joke zijn. We hadden echter geen tijd daarvoor, dus combineerden we het allemaal met die arme Mother's Milk."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon, Eric Kripke

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws