Dit brengt 'Star Trek: Discovery' in seizoen 5 met zich mee

Dit brengt 'Star Trek: Discovery' in seizoen 5

Star Trek: Discovery neemt weer een interessante wending lijkt het zo.

Jim Pedd, 27 juni 2022 om 07:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Paramount+-serie Star Trek: Discovery kregen recent heel goed nieuws. De serie keert namelijk terug voor een vijfde seizoen.
Sonequa Martin-Green, die voor fans ook wel bekend staat als Captain Michael Burnham in de televisieserie, kwam tijdens een interview met Digital Spy terug op wat de serie met zich mee zal brengen.

Star Trek: Discovery seizoen 5
"Ik kan je zeggen dat het verfrissend wordt. Het wordt echt opwindend. En ik denk dat het mooi wordt, in de meest ware betekenis van het woord," aldus Martin-Green.

Olatunde Osunsanmi, een van de regisseurs van de serie, ging er ook op in:

"Het universum is een grote plaats waar ongelofelijke dingen kunnen gebeuren. Seizoen 5 wordt, nou ja, wat ik kan zeggen is dat we niet in de tijd reizen. Maar we gaan terug in het verleden om verder naar de toekomst te kunnen. Er is een oude versie van Star Trek die bestaat. En dan is er deze nieuwe versie die Alex gemaakt heeft. Maar we houden nog steeds enorm van de oude versie. Dus daar halen we iets uit. Niet per se verhalen of personages, maar meer thema's en processen en hoe de verhalen verteld worden. Dat passen we toe op hoe we het in de toekomst doen."
Bron: Digital Spy

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Sonequa Martin Green

Populair nieuws