Cast van 'Outer Banks' grondig door elkaar geschud

Cast van 'Outer Banks' grondig door elkaar geschud

Er voegen zich in ieder geval drie nieuwe namen bij de cast voor het nieuwe seizoen...

Geoffrey Ketels, 27 juni 2022 17:12

Heel wat mensen zijn fan van de serie Outer Banks. Het is voor hen dan ook alweer sterk uitkijken naar het verschijnen van het derde seizoen. Dat laat nog even op zich wachten, maar er zijn wel nieuwe details bekend.
Netflix heeft bekend gemakt dat er zich al zeker drie nieuwe namen bij de cast van het derde seizoen van Outer Banks zullen voegen. Het gaat hierbij niet alleen om Andy McQueen en Lou Ferrigno Jr., maar ook om Fiona Palomo.

Voor McQueen geldt dat hij is gecast voor de rol van Carlos Singh. Net als de anderen voert hij zijn eigen schattenjacht. Daarnaast is er nog Palomo. Zij kruipt in de huid van Pogue Sofia die zich eigenlijk graag bij de Kooks zou willen aansluiten.

Terugkeer van oude cast
Als derde en (voorlopig) laatste nieuwe naam wordt Fiona Palomo geïntroduceerd. Zij kruipt in de huid van Ryan, de rustige, maar vrij jonge veiligheidsofficier en handhaver van Singh. Ook de oude en inmiddels vertrouwde leden van de cast zullen terugkeren in het derde seizoen.

Wanneer we het derde seizoen van Outer Banks precies mogen verwachten is niet bekend. De opnames zijn in volle gang, maar de verwachting is dat deze nog wel even zullen duren. Volgens sommige bronnen zou het zomaar kunnen dat we tot april volgend jaar moeten wachten vooraleer het nieuwe seizoen zal verschijnen.


Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws