'Stranger Things'-bedenkers geven update over Stephen King-verfilming 'The Talisman'

'Stranger Things'-bedenkers over 'The Talisman'

De broers Duffer gaan samen met Steven Spielberg een beroemd boek van King verfilmen.

Zilko Tarici, 28 juni 2022 09:14

Toen Stranger Things in 2016 begon, lieten bedenkers Ross en Matt Duffer meerdere malen weten dat hun twee grootste invloeden Steven Spielberg en Stephen King waren. En de liefde voor deze twee mannen wordt binnenkort naar een nieuw niveau getild!
Een tijdje geleden werd namelijk bekend dat de Duffers samen met Spielberg werken aan een serie gebaseerd op Kings bekende boek The Talisman. Spielberg heeft het boek vroeger zelf geprobeerd te verfilmen, maar zag daar uiteindelijk van af.

Iets om naar uit te kijken
Tijdens een nieuw interview gaven de Duffers een update over de vooruitgang van de serie. Ze werden door Variety gevraagd hoe het is om te werken aan een project waar hun twee grootste helden bij betrokken zijn. Ze reageerden als volgt:

"Het is ongelooflijk. We hebben al een meeting gehad met Steven Spielberg en de andere producenten. We zitten nog in een vroege fase, maar het verhaal voor de eerste aflevering hebben we al uitgestippeld.

Wat zo inspirerend is aan Spielberg is de liefde die hij heeft voor verhalen zoals die van The Talisman. Deze bevat bijvoorbeeld bovennatuurlijke elementen en een weerwolf, maar in de kern gaat het verhaal over een moeder en zoon en de liefde die ze voor elkaar hebben. Het doel is dat dat element de serie zal dragen. We hebben er ontzettend veel zin in."


Netflix en Paramount Television Studios werken samen aan de productie. Curtis Gwinn is showrunner en wordt ondersteun door Steven Spielberg en de Duffers als uitvoerend producenten.


Bron: Comicbook

Lees meer over: The Talisman, Stranger Things, Steven Spielberg, Stephen King, The Duffer Brothers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws