search
Nieuwe Disney+ serie komt er sneller dan we dachten
Series / Nieuws

Nieuwe Disney+ serie komt er sneller dan we dachten

Armor Wars komt er sneller aan dan lang gedacht werd en is de nieuwe Marvel Studios-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De camera's van Armor Wars gaan eerder draaien dan tot nu toe verwacht werd. De bio van een van de bazen van Marvel Studios hint er namelijk op dat de serie al deze herfst begint met de opnames.

Marvel-producent Jenna Berger verscheen recent bij een conferentie over het maken van films bij de University of Pennsylvania. Haar biografie voor het event laat zien hoe de opnames van Armor Wars eruit komen te zien.

Armor Wars
We lezen in de bio: "Meest recent produceerde [Jenna Berger] de Disney+ serie Ms. Marvel en nu ontwikkelt ze een nieuwe serie met Don Cheadle die dit najaar opgenomen wordt in Atlanta."

Er is weinig bekend over de serie Armor Wars. Wel weten we dat hij geschreven wordt door een writer's room die aangevoerd wordt door Yassir Lester.

Don Cheadle vertelde al eens over de serie Armor Wars dat we te zien krijgen waar het heen zal gaan met zijn personage in het Marvel Cinematic Universe, Rhodey. "We hebben net mijn man Yassier ingehuurd, waar ik echt enthousiast van word. Hij schreef aan Black Monday."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen