'Lord of the Rings'-serie krijgt nog meer commentaar

Lord of the Rings-serie krijgt nog meer commentaar

Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt ook commentaar rond de dwergen.

Jim Pedd, 10 juli 2022 09:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video moet vanaf het begin geweten hebben dat de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power voor verdeeldheid zou zorgen. Immers, hoe kan je het tegenwoordig nog goed doen bij dit soort franchises met zo enorm veel fans?

Dat lijkt zeker op te gaan voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie trekt kritiek op drie van de personages die we gaan volgen.

Dwergen in The Lord of the Rings: The Rings of Power
De kritiek concentreert zich op drie van de dwergen die je gaat zien in The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Princess Disa: De eerste die kritiek trekt is prinses Disa, gespeeld door Sophia Nomvete. Zij is nieuw bedacht voor de serie. Haar uiterlijk trekt commentaar, want ze heeft geen baard. Dat is prima voor de casual fan, maar voor sommige Tolkien diehards klopt dit echt niet.

Durin III en Durin IV: Dan is er commentaar op vader en zoon Durin III en Durin IV. Een probleem omdat de twee Durins eigenlijk niet tegelijk horen te leven. De oudste dwerg heette Durin en heerste zo lang dat hij Durin the Deathless is gaan heten. Elke daaropvolgende Durin zou een reïncarnatie zijn van de voorvader, die terugkeerde om over zijn volk te heersen. Het zou dus niet moeten kunnen dat er tegelijk twee Durins leven!

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.
Bron: CBR

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Prime Video

Populair nieuws