search
Meer actie in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Meer actie in 'The Mandalorian' seizoen 3

The Mandalorian wordt een opwindende serie met veel meer actie in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Carl Weathers, die de rol van Greeg Karga speelt en regisseur is bij de serie The Mandalorian, hint erop dat er heel wat actie in het nieuwe seizoen zit.

Disney+ liet Weathers weer op komen draven voor de regie van een van de afleveringen van het nieuwe seizoen van The Mandalorian. De geliefde Star Wars-serie keert in februari 2023 terug na een lange break van twee jaar.

The Mandalorian seizoen 3
Er is inmiddels alweer heel wat veranderd voor Din Djarin en Grogu, dankzij hun drie afleveringen tellende rol in The Book of Boba Fett. Daarin zagen we dat hun beide levens weer behoorlijk veranderden.

En we weten nu ongeveer waar het derde seizoen van de serie The Mandalorian over zal gaan. We gaan namelijk zien hoe Din Djarin probeert naar planeet Mandalore te reizen om te baden in de heilige poelen zodat hij vergeven kan worden voor het afdoen van zijn helm.

"Oh er zit denk ik nog meer actie in. Het is wat anders dan de vorige aflevering die ik regisseerde, omdat de scope groter is. Maar er zitten ook heel wat verschillende verhalen in en dat vond ik heel mooi," aldus Weathers over zijn toevoeging aan The Mandalorian.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen