Slecht nieuws voor fans van 'The Witcher'

Slecht nieuws voor fans van 'The Witcher'

The Witcher Blood Origin krijgt minder afleveringen en is flink veranderd.

Jim Pedd, 23 juli 2022 16:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ergens dit jaar moet de serie The Witcher: Blood Origin debuteren op Netflix. Eerder hoorden we dat Netflix mikt op een release rond de kerst.
Officieel is The Witcher: Blood Origin aangekondigd als een zes afleveringen tellende prequel op The Witcher, die een verhaal vertelt dat zich ruwweg 1.200 jaar eerder afspeelt. Maar dat lijkt niet meer het geval te zijn.

The Witcher: Blood Origin
Volgens de doorgaans zeer betrouwbare site Redanian Intelligence heeft Netflix tussen de heropnames en editing door, het aantal afleveringen van The Witcher: Blood Origin terug gebracht van zes naar vier.

Aflevering 1 en aflevering 6 zouden ruwweg hetzelfde zijn gebleven. De middelste vier afleveringen zouden juist flink veranderd zijn en grotendeels samengevoegd. Ook horen we via Redanian Intelligence dat Jaskier van acteur Joey Batey een veel grotere rol krijgt.

Netflix heeft al dit nieuws rond The Witcher: Blood Origin natuurlijk niet bevestigd. In recente aankondigingen maakte Netflix telkens weer bekend dat het geheel zes afleveringen moet krijgen.

Maar volgens Redanian Intelligence probeerde Netflix de serie The Witcher: Blood Origin dichter bij het origineel te brengen, in een poging het geheel wat gelijkwaardiger te maken.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The witcher, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws