search
Meest succesvolle serie op Apple TV+ keert terug
Series / Nieuws

Meest succesvolle serie op Apple TV+ keert terug

De hitserie For All Mankind krijgt ook een vierde seizoen van streamingdienst Apple TV+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn heel wat sci-fi projecten geweest die de aandacht van een breed publiek trokken. Maar zelden trekken de series gaandeweg een groter en groter publiek.

Een van de series waar dat wel voor geldt, is For All Mankind. De serie van Apple TV+ blijkt een vierde seizoen te krijgen. Dat kondigde Apple aan tijdens het San Diego Comic-Con panel van de serie. De opnames van seizoen 4 gaan volgende maand van start. Intussen komt wekelijks een nieuwe aflevering van het derde seizoen online.

For All Mankind
For All Mankind is een serie gemaakt door Ronald D. Moore, in samenwerking met Ben Nedivi en Matt Wolpert.

Het nieuwe seizoen wordt volgend jaar opgenomen en brengt onder meer Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña, Wrenn Schmidt en Edi Gathegi terug.

For All Mankind verkent wat er gebeurd zou zijn als de wereldwijde space race nooit gestopt was. In deze wereld won de USSR het van de Verenigde Staten in de race om als eerste een mens op de maan te zetten.

Seizoen 3 van For All Mankind ging van start op 10 juni en volgt niet alleen de twee naties die strijden, maar ook een onverwachte aanvullende deelnemer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen