'Lord of the Rings'-serie mikt wel heel erg hoog

The Lord of the Rings The Rings of Power wil een tijdloze serie gaan zijn.

Jim Pedd, 29 juli 2022 08:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Lord of the Rings: The Rings of Power is de grote fantasyserie en franchise van Prime Video. Jeff Bezos stopte er maar liefst een miljard dollar in. De komende maand gaan we veel over de serie horen en veel nieuws zien.
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor de reis van Frodo af, in de Tweede Era van Midden-Aarde. De serie is gebaseerd op de appendices van het werk van J.R.R. Tolkien.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Prime Video brengt ons heel wat bekend materiaal in The Lord of the Rings: The Rings of Power, waaronder personages als Elrond, Galadriel en Sauron.

Maar tot nu toe waren de reacties nog best wat gemengd; fans hebben de indruk dat de serie iets te veel gericht is op het opleveren van veel geld. Zo ziet Sauron er niet bepaald vriendelijk uit, terwijl hij zo charmant zou zijn dat hij zelfs de elven ervan wist te overtuigen de Ringen te helpen maken.

Toch willen de producenten de serie zo langdurig mogelijk maken. "Elke keuze die we maken is zo trouw aan het bronmateriaal en onze eigen aspiraties, omdat dat is wat wij als kijkers willen. We willen tijdloos zijn. Daarom spreken deze boeken de mensen nog zo aan, omdat ze geen dag ouder zijn geworden."
Bron: WiC

Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, Prime Video, JD Payne, Patrick McKay, Amazon

Populair nieuws