Jon Bernthal toch terug als 'The Punisher' in MCU?

Jon Bernthal toch terug als 'The Punisher' in MCU?

Het lijkt er sterk op dat we Bernthals Punisher in Daredevil: Born Again gaan zien.

Zilko Tarici, 29 juli 2022 11:05

Frank Castle komt (zeer waarschijnlijk) terug! Volgens bronnen zou Jon Bernthals Punisher namelijk niet alleen te zien zijn in Daredevil: Born Again, maar ook een nieuwe eigen serie krijgen.
Het feit dat dit nieuws is gelekt kan duiden op een hoop dingen die zich achter de schermen bij Disney afspelen. In november werd al geopperd dat er een grote kans was dan Bernthals Punisher terug zou keren, maar gedoe achter de coulissen zou dit toen tegen hebben gehouden.

Meer volwassen content
Disney-CEO Bob Chapek wilde indertijd dat de content op Disney+ zou worden uitgebreid met volwassen content. En nu Chapek zijn contract heeft hernieuwd en tegenstanders van zijn idee heeft 'uitgeschakeld' in de laatste maanden, lijkt zijn strategie werkelijkheid te worden.

Natuurlijk hebben we hier al wat van gemerkt door de release van een serie als Moon Knight en het toevoegen van Marvels live-action series van Netflix aan Disney+. waaronder ook The Punisher. Ook werden succesvolle R-rated films als Deadpool, Deadpool 2 en Logan toegevoegd om te streamen.

Er is dus nog niks officieels aangekondigd over de terugkeer van The Punisher, maar dit lijkt nu slechts een kwestie van tijd. Uiteraard zullen we alle nieuwtjes hierover direct met jullie delen.

Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: Jon Bernthal, The Punisher, MCU, Marvel Studios, Daredevil Born Again

Populair nieuws