search
HBO Max gaat voortaan alles anders doen
Series / Nieuws

HBO Max gaat voortaan alles anders doen

HBO Max gaat geen series meer maken voor gezinnen en voor kinderen.

HBO Max maakte afgelopen vrijdag bekend dat de komedieserie Gordita Chronicles na slechts één seizoen tot een einde zou komen. Teleurstellende nieuws voor fans, maar het blijkt deel te zijn van een nieuwe strategie voor HBO Max.

De streamingdienst HBO Max zal de komende tijd zijn focus namelijk verleggen. Niet langer wordt er veel tijd en energie gestoken in "live-action programma's voor kinderen en families."

HBO Max verandert zijn strategie
"We focussen ons in de nabije toekomst niet langer op live-action programma's voor kinderen en families. Als gevolg daarvan hebben we het erg moeilijke besluit moeten nemen om Gordita Chronicles bij HBO Max te beëindigen," lezen we in een statement van HBO Max.

"De serie werd kritisch goed ontvangen en heeft een loyale fanschare. We zijn er trots op om samen met maker Claudia Forestieri gewerkt te hebben, evenals onze twee powerhouse uitvoerend producenten, Eva Longoria (die de pilot ook op meesterlijke wijze vorm gaf) en Zoe Saldana, om de reis van Cucu naar het scherm te brengen. We bedanken hen en de getalenteerde cast en crew voor het bouwen van zo'n baanbrekende, emotionele, serie die ook diepe verbindingen legde met een erg belangrijke demografie."

HBO Max legt niet uit waarom er een nieuwe richting gekozen wordt, maar waarschijnlijk heeft het te maken met de overkoepelende veranderingen achter de schermen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen