search
Nieuwste HBO Max-serie scoort zeldzaam goed op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Nieuwste HBO Max-serie scoort zeldzaam goed op Rotten Tomatoes

Pretty Little Liars Original Sin blijkt een behoorlijk groot succes te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De HBO Max-reboot van Pretty Little Liars is een succes bij critici. Op Rotten Tomatoes scoort de televisieserie inmiddels net geen 100 procent meer, wat bij het debuut van Pretty Little Liars: Original Sins nog wel zo was.

Pretty Little Liars: Original Sins ging op 28 juli van start op HBO Max, met drie afleveringen die ons voorstelden aan de nieuwe cast van Little Liars. Nu de serie een week op het platform staat, is er al iets van een consensus te zien.

Pretty Little Liars: Original Sins-ontvangst
Pretty Little Liars: Original Sins scoort 92 procent op Rotten Tomatoes op moment van schrijven. Wat de publieksscore betreft, staat de serie op 79 procent. Daarmee doet de revival het beter dan de eerdere reboot van Gossip Girl die HBO Max ons bracht. Die scoort 36 procent bij critici en 64 procent bij het publiek.

"Met een meeslepend nieuw mysterie en een heerlijk verfrissende groep pretty little liars, geeft Original Sin je een heerlijk goede tijd."

Pretty Little Liars: Original Sins speelt zich twintig jaar na de tragische gebeurtenissen die het stadje Millwood bijna verscheurden af.

In het heden volgen we de nieuwe Little Liars die geplaagd worden door een onbekende aanvaller en moeten betalen voor een geheime misdaad die ooit gepleegd werd door hun ouders.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen