'Agents of SHIELD'-showrunner ontkent geruchten rondom Quake

Quake gaat niet verschijnen in 'Secret Invasion'

Maurissa Tancharoen, de showrunner van Agents of SHIELD, ontkracht geruchten dat Quake terugkeert voor Secret Invasion.

Niels Arts, 1 augustus 2022 16:17

De laatste tijd doen geruchten de ronde dat een Multiverse-variant van Quake gaat verschijnen in Secret Invasion, een aankomende Marvel-serie. Dit blijkt echter niet waar te zijn.
Maurissa Tancharoen, de showrunner en co-maker van Agents of SHIELD, ontkent geruchten dat een Multiverse-variant van het personage Quake in de nieuwe Marvel-serie Secret Invasion gaat verschijnen.

Quake in Secret Invasion
Secret Invasion is een Marvel-serie die in 2023 op Disney Plus verschijnt. De serie volgt de voormalig SHIELD-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) in hun poging om een invasie van Skrulls te stoppen.

Dat een nieuwe variant van Quake in deze serie zou verschijnen klinkt niet eens zo onrealistisch, maar toch blijkt het niet waar te zijn. In ieder geval, Agents of SHIELD-maker Tancharoen ontkent het op Twitter:Dit bevestigt uiteraard niet volledig dat Quake niet voorkomt in Secret Invasion, maar als dit gebeurt is het in ieder zonder dat Tancharoen er vanaf wist. En dat zou toch raar zijn.

Het duurt nog even voordat we het zeker weten, want Secret Invasion gaat volgend jaar pas van start op Disney Plus.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Secret Invasion, Agents of SHIELD, Disney Plus, Marvel, Multiverse

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws