Megaserie 'The Wheel of Time' onthult eerste blik op seizoen 2

The Wheel of Time onthult eerste blik op seizoen 2

Het nieuwe seizoen van de serie The Wheel of Time komt er in rap tempo aan (hopen we).

Jim Pedd, 23 juli 2022 13:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time is een van de meest populaire en langstlopende fantasyreeksen die er maar zijn. Er werden meer dan 90 miljoen boeken verkocht in de reeks.
De franchise speelt zich af in een grote wereld waarin magie bestaat en enkel bepaalde vrouwen daar gebruik van mogen maken. We volgen in eerste instantie Moiraine, lid van een ongelofelijk machtige organisatie genaamd de Aes Sedai. Zij komt aan in het dorpje Two Rivers, vanuit waar ze met vijf jonge mannen en vrouwen op een epische reis vertrekt. Een van hen is volgens een profetie de Dragon Reborn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

The Wheel of Time-serie
De serie The Wheel of Time werd door Prime Video gezien als een eerste proef om te zien of zo'n grote fantasyserie wel publiek zou trekken. Nou, dat hebben we geweten, want wat we kregen was een knap gemaakte serie die een groots verhaal vertelde.

The Wheel of Time kreeg vrij snel een tweede seizoen en inmiddels is ook al een derde seizoen besteld.

Tijdens de San Diego Comic-Con gaf Prime Video, in het kader van dat evenement en de naderende release van het tweede seizoen, een sizzle reel vrij, een reeks beelden van achter de schermen van de opnames van The Wheel of Time seizoen 2.

Wanneer The Wheel of Time seizoen 2 debuteert op Prime Video is nog niet bekend.

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Rafe Judkins, Amazon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws