search
'Alien'-serie komt er ineens heel snel aan
Series / Nieuws

'Alien'-serie komt er ineens heel snel aan

FX begint bijna al met de opnames van zijn Alien serie voor op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
FX-baas Jon Landgraf vertelde tijdens zijn presentatie voor de Television Critics Association dat de komende televisieserie die zich afspeelt in de wereld van de Alien-franchise binnenkort zal beginnen met zijn opnames.

De serie is de eerste keer dat de Alien-franchise naar de Aarde reist. Tot nu toe verschenen er zes films in de franchise (als je de twee crossovers met Predator meetelt). Ook verschenen er in al die jaren sinds het debuut in 1979 vele boeken, videogames en comics.

Alien-serie
De televisieserie rond Alien probeert naar verluidt een link te leggen tussen de horror van het origineel van Ridley Scott en de keiharde actie die je kon zien in James Camerons vervolg Aliens.

Een terugkeer naar goede vorm zou geweldig zijn voor kijkers en liefhebbers van de Alien-franchise. Hoewel de twee recente prequelfilms Prometheus en Alien: Covenant zo hun liefhebbers en pleitbezorgers hebben, is het lang geleden dat fans van Alien verenigd waren in hun liefde voor een film.

De Alien-serie speelt zich af voor de tijd van Ripley. Naar verluidt zien we helemaal geen bestaande en bekende personages uit de films terugkeren.

De Alien-serie is in 2023 te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen