Weer stopt Netflix na één seizoen met sexy nieuwe serie

Weer stopt Netflix na één seizoen met serie

First Kill wordt al na 1 seizoen stopgezet door Netflix, pijnlijk voor de fans.

Jim Pedd, 4 augustus 2022 om 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix zet al na 1 seizoen een punt achter de serie First Kill.
First Kill werd gemaakt door Victoria Schwab, op basis van haar eigen, gelijknamige, korte verhaal. Hoewel de serie niet per se heel goed ontvangen werd en gemengde recensies kreeg, was hij relatief populair en stond First Kill maar liefst twee opeenvolgende weken in de top tien.

First Kill is klaar
De serie First Kill had een hoofdrol voor actrice Sarah Catherine Hook. Zij is te zien als de tienervampier Juliette en is in de vrouwelijke lijn een directe afstammeling van Lilith. Zij wil haar eerste moord plegen, om zo haar plek te veroveren binnen haar familie van vampiers.

Terwijl Juliette zoekt naar een prooi, loopt ze het ogenschijnlijk naïeve meisje Calliope 'Cal' Burns (Imani Lewis) tegen het lijf en de twee ontwikkelen gevoelens voor elkaar.

De situatie loopt al snel uit de hand als blijkt dat Cal een monsterjager van de Guardian uild is. Dat leidt tot een dilemma tussen de twee, omdat ze moeten kiezen: willen ze het nalatenschap van hun voorgangers eren, of de gevoelens die ze voor elkaar hebben najagen.

Deadline meldt nu dat een directe afstammeling niet genoeg kijkers trok en een belangrijke mijlpaal miste in een aantal belangrijke groepen kijkers. Daarnaast zou de serie niet het voortdurend vermogen van een populaire Netflix-dramaserie hebben.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: First Kill, netflix, cancellen

Populair nieuws