Er zit teveel seks in 'House of the Dragon'?

Er zit teveel seks in 'House of the Dragon'?

Acteur Matt Smith stelde heel wat vragen over House of the Dragon.

Jim Pedd, 6 augustus 2022 09:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

House of the Dragon-acteur matt Smith onthulde recent dat hij vragen stelde over de seks die je te zien krijgt in HBO-serie House of the Dragon.
Smith had er moeite mee dat er veel gesimuleerde seks in de serie House of the Dragon zat. Dat bekende hij tijdens een interview met Rolling Stone.

Te veel seks in House of the Dragon?
"Je vraagt je op een zeker moment af, 'hebben we nog meer seks nodig?'," aldus Smith. "Zij zeiden: 'ja, dat hebben we nodig'. Ik denk dat je jezelf afvraagt op zo'n moment; 'waar ben je mee bezig? Vang je de geest van de boeken, of ben je dat aan het verbreden en reflecteren de verhalen nu meer de tijd waarin we leven?' Ik denk dat het ons werk is om de boeken daadwerkelijk te vertegenwoordigen, zoals ze geschreven zijn."

De Engelse acteur gaat daarmee enigszins in tegen opmerkingen van co-showrunner Miguel Sapochnik dat House of the Dragon seks en geweld anders aanpakt dan de originele serie.

Sapochnik zei wel dat House of the Dragon de hoeveelheid seks en geweld wat terug schroeft, maar "er ook niet voor terugschrikt". "Je kan het geweld niet negeren dat vrouwen te verwerken kregen door mannen in die tijd."

House of the Dragon is deze maand nog te zien op HBO Max.
Bron: CBR

Lees meer over: House of the Dragon, Matt Smith, HBO

Populair nieuws