HBO Max gaat juist veel meer uitgeven aan series

HBO Max zou minder uit gaan geven aan nieuwe content, dat blijkt niet te kloppen.

Jim Pedd, 06-08-2022 10:34

Warner Bros. Discovery wil volgens de geruchten flink snijden in zijn uitgaven. Het gerucht was daardoor dat HBO Max ook minder nieuwe series en andere content zou gaan maken. Maar dat klopt niet.
"Kwaliteit is wat telt." Dat zegt CEO David Zaslav tijdens een interview met Deadline. "Kwaliteit is wat Casey [Bloys, Chief Content Officer van HBO] en zijn team leveren. Het is het beste team in de industrie. Daar zetten we dus meer dan ooit in. Allemaal hebben ze een contract en dit jaar gaan we hen drastisch meer budget geven. Volgend jaar gaan we ook weer veel meer uitgeven, net als dit jaar."

HBO Max-plannen
Uiteindelijk moet HBO Max samengevoegd worden met Discovery+. Het is nog niet bekend welk van die streamingdiensten leidend wordt als merknaam, maar dat zijn dingen waar we volgende zomer vermoedelijk meer over gaan horen.

Wel merken we nu al dat HBO Max wat veranderingen doormaakt. Zo brengt men de film Batgirl niet meer uit, ook al was deze grotendeels al af.

HBO Max wist in de drukke streamingmarkt de afgelopen tijd al flink te groeien en een van de grootste streamingdiensten van dit moment te worden.

Natuurlijk moet men wel nog Disney+ en Netflix voor zich dulden, maar duidelijk is dat men daar verandering in wil brengen.

Bron: CBR

Lees meer over: HBO Max, content

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie