search
Marvel-serie 'Ironheart' krijgt een hele brute schurk
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Ironheart' krijgt een hele brute schurk

De talentvolle Anthony Ramos werd afgelopen jaar gestrikt om de bad guy te spelen in de veelbelovende serie van Marvel Studios.

De opnames van Marvel Studios-serie Ironheart zijn momenteel volop in gang in de Amerikaanse stad Atlanta. En dat neemt met zich mee dat er steeds meer naar buiten komt over de show.

Via Just hared zijn er een aantal stiekem genomen setkiekjes online verschenen waarop is te zien dat Anthony Ramos (In the Heights) de rol van schurk Parker Robbins (alias The Hood) speelt in de serie.

Veel links naar voorgaande films
In de strips is The Hood een opkomende grootheid in de criminele onderwereld die een directe link heeft met de wereld van Doctor Strange. De mantel en laarzen van het personage zijn namelijk afkomstig van de interdimensionale schurk Dormammu.

Wat we tevens weten over Ironheart is dat Alden Ehrenreich zeer waarschijnlijk de rol speelt van Zeke Stane, de zoon van Iron Man-schurk Obadiah Stane (Jeff Bridges).

De zes-delige miniserie Ironheart zal eind 2023 te streamen zijn via Disney+. We zien het hoofdpersonage, dat gespeeld wordt door Dominique Thorne, echter later dit jaar al opduiken in Black Panther: Wakanda Forever.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen