Nieuwe 'The Witcher'-serie in diepe problemen

'The Witcher' spin-off in diepe problemen

The Witcher Blood Origin wordt volledig omgegooid door Netflix met gevolgen.

Jim Pedd, 13 augustus 2022 11:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuw bericht stelt dat Jaskier van The Witcher een veel grotere rol krijgt in de prequel The Witcher: Blood Origin.
Joey Batey speelt de rol van Jaskier en zou deel hebben genomen aan de recente heropnames van The Witcher: Blood Origin. Dat stelt een niet nader benoemde bron van Redanian Intelligence. Die site staat bekend als een betrouwbare bron rond informatie over de franchise, dus vermoedelijk klopt het nieuws wel.

The Witcher: Blood Origin
Jaskiers aanwezigheid zal vermoedelijk beperkt zijn tot een framing om The Witcher: Blood Origin een duidelijke link te geven met de moederserie. Netflix heeft nog niet officieel bevestigd dat fanfavoriet acteur Batey ook echt betrokken is.

Bateys rol werd in oktober 2021 voor het eerst genoemd, toen bronnen nabij de productie beweerden dat hij de verteller mocht zijn van The Witcher: Blood Origin.

Toentertijd hoorden we dat Batey enkel de eerste aflevering van een voice over zou voorzien. In de serie zou Jaskier vertellen hoe het verhaal van The Witcher: Blood Origin liep, om onderbroken te worden door een elf die vervolgens het echte verhaal vertelt.

Inmiddels horen we dus dat er drukke heropnames zijn geweest, die in april dit jaar plaatsvonden en naar het schijnt langer duurden dan verwacht.
Bron: CBR

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, Netflix, The Witcher, Joey Batey

Populair nieuws