Kneiterdruk op Netflix in week boordevol nieuwe series

Het waren drukke dagen op Netflix, vol met nieuwe series en nieuw aanbod.

Jim Pedd, 02-09-2022 22:50

Elke week zetten we op vrijdag voor je op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Vandaag blijkt weer dat het een drukke week was!
Chesapeake Shores (S06E03): Connor gaat er snel vandoor. Abby en Evan doen mee aan een speurtocht per auto. Megan en Mick bespreken hun verleden. Bree heeft een logee.

I Am A Killer: In deze documentaireserie vertellen terdoodveroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden.

Gry Rodzinne (1 seizoen): De trouwdag van een koppel dreigt rampzalig te worden wanneer ze een web van geheimen en leugens tussen hun twee families beginnen te ontrafelen.

JoJo's Bizarre Adventure (3 seizoenen): Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (2 seizoenen): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

Family Secrets: Op hun huwelijksdag moeten een student en een rijke plastisch chirurg een web aan geheimen en leugens dat hun families verbindt ontwarren.

Off the Hook: Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxische relatie met het internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparaten gebruiken.

LOL House of Surprises (seizoen 1): In dit unieke en magische avontuur maken de prachtige poppenzusjes Queen Bee en Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen een leuk avontuur mee.

Dated and Related: Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.

You're Nothing Special: Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.

Fakes: Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.

Buy My House: Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.

Fabulous Lives of Bollywood Wives (seizoen 2): In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezin en vriendschap zoeken.

Pokémon Master Journeys: The Series (seizoen 1): De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van Cerise en reizen de wereld over, op zoek naar nieuwe Pokémon.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie