Als je uitkijkt naar 'Succession' hebben we slecht nieuws voor je

Slecht nieuws als je uitkijkt naar Succession

Succession van Jesse Armstrong en HBO is nog niet klaar voor de opnames.

Jim Pedd, 14 augustus 2022 om 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Succession-acteur Kieran Culkin, die de rol van Roman Roy speelt in de serie van HBO, kwam met een update over de opnames van het vierde seizoen van de hitserie. En dat is niet direct goed nieuws.
De serie Succession is bedacht door Jesse Armstrong en draait om de disfunctionele familie Roy. Zij zijn eigenaar van het gigantische mediabedrijf Waystar RoyCo en vechten over de heerschappij over het bedrijf, te midden van onzekerheid over de gezondheid van patriarch Logan Roy. De vier kinderen hopen elk (ten koste van elkaar) iets van de taart mee te kunnen snoepen.

Succession seizoen 4
Vorig jaar eindigde Succession met een gigantische cliffhanger. De serie scoorde maar liefst 25 nominaties tijdens de 2022 Emmy Awards, waaronder een recordbrekende 14 nominaties voor het acteerwerk.

Eerder deze zomer begonnen de opnames van seizoen 4 van Succession, maar het blijft voor fans wat te stil rond de zaak.

Culkin ging, in kostuum, vanaf de set van seizoen 4 van Succession naar The Late Show met Stephen Colbert en kwam daar met een interview.

De acteur onthulde daar dat de opnames van aflevering twee en drie net klaar zijn. "We hebben net een vroege versie van aflevering vier gekregen. Verder weten we het niet. Ik heb nog niets van aflevering 1 opgenomen, we gingen van start met twee en drie."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Succession, Jesse Armstrong, HBO

Populair nieuws