search
'Stranger Things' stopt met deze nare trend
Series / Nieuws

'Stranger Things' stopt met deze nare trend

Stranger Things van Netflix gaat minder nieuwe personages introduceren en nu echt richting 't einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things seizoen 5 gaat zoveel mogelijk vermijden met nieuwe personages te komen. Dat vertellen de makers van de serie.

Seizoen 4 van Stranger Things debuteerde eerder dit jaar op Netflix en brak een boel records. Maar liefst 1,325 miljard uur keken mensen naar de serie in de eerste 28 dagen na de release van het seizoen. Stranger Things is nu de meest bekeken engelstalige serie ooit van Netflix. De vraag was zo groot, dat de servers crashten bij lancering.

Stranger Things seizoen 5
Veel personages van Stranger Things zijn al sinds het eerste seizoen deel van de cast. Maar de afgelopen seizoenen ontmoetten we een paar nieuwelingen, waaronder Max Mayfield en Billy Hargrove, evenals Robin Buckley.

Allen werden goed ontvangen door fans. Maar in seizoen 4 ontmoetten we de iconische Eddie Munson. Die niet meer in het volgende seizoen te zien zal zijn. Stranger Things slaagt er dus wel in op toffe en goede wijze nieuwe helden te introduceren. Alleen overleven ze lang niet altijd de introductie in de serie.

De Duffer Brothers beloven daarom dat ze niet direct meer nieuwe personages willen introduceren in het vijfde seizoen. Niet gek ook, want dat is het laatste seizoen van de serie Stranger Things.

"We willen het vaak allemaal een beetje op z'n kop zetten, door het verhaal te veranderen of een nieuw monster te lanceren. We proberen dat te weerstaan voor seizoen 5. En gaan ons daardoor beter kunnen focussen op de eerste personages."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen