'The Boys'-acteur was doodsbang tijdens de opnames

Jack Quaid werd aardig wat angst aangejaagd op de set van The Boys door Karl Urban.

Jim Pedd, 14 augustus 2022 10:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gezien hun dynamiek op het scherm, is het niet verrassend om te horen dat er een tijd was, waarin Karl Urban zijn coster Jack Quaid enorm terroriseerde op de set van The Boys.
Butcher zorgt er in de serie vaak voor dat Hughie onder het bloed komt te zitten. Maar tijdens een interview met GQ vertelt Urban over de rol in The Boys en hoe het moment in seizoen 2 met de walvis ervoor zorgde dat Quaid het helemaal verloor.

The Boys-humor
"De walvis is waarschijnlijk een van de meest gestoorde dingen die ik ooit heb mogen opnemen, als ik eerlijk ben. Ik bestuur echt die speedboat, en de dag dat we de boel opnamen, was het behoorlijk stormachtig," aldus Urban.

"Dus ik voer daar op behoorlijk hoge snelheid, en kreeg wat lucht tussen ons en de golven. Die arme Jack Quaid had nog nooit in een speedboat gestaan, en al zeker niet een die over de golven springt en door de lucht vliegt. Hij was echt bang."

Urban ging verder: "Hij had een veiligheidswoord en dat was 'Karl'. Hij staat voorop de boot en kijkt dus niet naar mij. Maar blijkbaar riep hij zo hard als hij kon: 'Karl! Karl! Karl! Karl!' Ik kon hem niet horen. Aan het eind was die arme vent echt zo wit als een laken. Ik dacht dat hij zeeziek was, maar hij was doodsbang. Uiteindelijk wisselden we hem met iemand anders, die Hughie's kleren aandeed en die kerel vond het fantastisch."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Jack Quaid, The Boys, Karl Urban, Prime Video

Populair nieuws