Eerste recensies 'Tales of the Walking Dead': Redder van de franchise?

Tales of the Walking Dead moet de hele franchise nieuw elan geven.

Jim Pedd, 16 augustus 2022 07:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tales of the Walking Dead is onderdeel van de pogingen van Prime Video om de franchise helemaal te verbreden. Ditmaal is het een anthologie, een serie die elke aflevering weer een ander verhaal vertelt. En dat lijkt wel te kunnen rekenen op een prima ontvangst. Hoop je.
De eerste recensies van Tales of the Walking Dead zijn namelijk niet unaniem positief. We duiken erin!

Tales of the Walking Dead-recensies
Hieronder zetten we enkele van de recensies van Tales of the Walking Dead voor je op een rij:

Paste Magazine: "Heel simpel gezegd: Als je van The Walking Dead houdt, dan ga je waarschijnlijk ook wel genieten van Tales of the Walking Dead."

Collider: "Ondanks al zijn tekortkomingen, is Tales of the Walking Dead de eerste keer dat de serie oprecht onverwacht en inventief is geweest in lange tijd."

United Press International: "Begint met een sterke aflevering die je het beste doet hopen voor de nieuwe serie. Maar begaat dezelfde zonden die veel kijkers ertoe brachten The Walking Dead te verlaten."

Daarmee lijkt Tales of the Walking Dead niet al te goed te scoren bij de professionele kijker. Tegelijk zien we op Rotten Tomatoes ook dat het publiek geen groot fan is. De score staat nu op 50%, waarmee de serie zeker niet 'fresh' is.
Lees meer over: Tales of the Walking Dead, The Walking Dead, AMC

Populair nieuws