search
Zitten er nog wel dodelijke spellen in 'Squad Game' seizoen 2?
Series / Nieuws

Zitten er nog wel dodelijke spellen in 'Squad Game' seizoen 2?

Netflix en ster O Yeong-su werken al aan het vervolg op de monsterhit van de streamer.

In gesprek met Discussing Film heeft acteur O Yeong-su, die de oude Oh Il-nam speelde in de serie, onthuld dat er nieuwe spellen te zien zullen zijn in het volgende seizoen. Deze zullen ook gebaseerd zijn op bestaande spellen.

"Nou, voor de games die in seizoen één zitten, herinner ik me dat ik ze speelde toen ik jong was, toen ik klein was. Ik weet niet wat ik nog meer zou kunnen bedenken," aldus de acteur.

"Maar ik denk niet dat directeur Hwang [Dong-Hyuk] compleet nieuwe spellen zou bedenken voor het komende seizoen," vervolgde O Yeong-su. "Ik denk dat hij een aantal andere games uit zijn jeugd heeft opgerakeld en hij vertelde me zelfs dat hij er een aantal heeft die heftiger zijn. Dus ik kijk er naar uit."

Squid Game seizoen 2 laat nog wel even op zich wachten
Het tweede seizoen van Squid Game moet van goeden huize komen. Het eerste seizoen werd in de eerste maand 1,65 miljard uren afgespeeld door 142 miljoen huishoudens in 94 landen.

Naar verwachting verschijnt het tweede seizoen eind 2023 of begin 2024 op de streamer. Netflix werkt ook aan een spelprogramma gebaseerd op de serie, waarin 456 spelers daadwerkelijk strijden om een bak geld. Uiteraard zonder dodelijke afloop.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen