Bloederige trailer voor Addams Family-serie 'Wednesday' van Netflix

Bloederige trailer voor 'Wednesday' van Netflix

De regisseur is Tim Burton en in de hoofdrol zien we actrice Jenna Ortega.

Bram de Groot, 18 augustus 2022 09:00

Deze week zagen we al een duidelijke blik op de Addams Family die centraal staat in de serie Wednesday van Netflix en regisseur Tim Burton. Nu hebben we ook de bloederige eerste teaser trailer voor de serie.
De bovennatuurlijke, komische en spannende nieuwe serie van heeft Jenna Ortega in de hoofdrol als de 16-jarige Wednesday Addams. We volgen haar schooljaren aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen.

Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Eerste trailer voor Wednesday van Netflix
Hieronder zie je de opvallend bloederige trailer voor de serie die in het najaar in première gaat op de streamer.


Er zijn heel wat andere acteurs in de serie, met bijvoorbeeld Gwendoline Christie (Principal Larissa Weems), Jamie McShane (Sheriff Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus), Riki Lindhome (Dr. Valerie Kinbott), Christina Ricci (Marilyn Thornhill), Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams) en Isaac Ordonez (Pugsley Addams).Bron: Netflix

Lees meer over: Wednesday, Addams Family, Netflix, Catherine Zeta Jones, Tim Burton

Populair nieuws