search
'Lord of the Rings'-fans haten dit element van 'The Rings of Power'
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-fans haten dit element van 'The Rings of Power'

The Lord of the Rings: The Rings of Power blijkt weer eens negatief te vallen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van The Lord of the Rings hebben het over het uiterlijk van elven in de aankomede serie The Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime VIdeo.

Redditor LPNoobs_Stan vroeg op subreddit r/LordOfTheRings waarom mensen zo'n moeite hebben met de wijze waarop fans eruit zien in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Die matchen de omschrijving van de boeken van J.R.R. Tolkien niet helemaal.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Het bericht van LPNoobs_Stan omschreef dat de voornaamste kritiek erop neerkomt dat de elfen er naar een bepaalde leeftijd uitzien.

Zo hebben sommige fans moeite met de look van Celebrimbor, die gespeeld wordt door Charles Edwards en een volwassen acteur is. Terwijl elfen onsterfelijk zijn en niet ouder worden. Ook ziet Galadriel er jonger uit dan Celebrimbor, terwijl ze ouder is.

Tolkien was echter vrij ambigu over het uiterlijk van de meeste personages. Elrond werd in The Lord of the Rings gespeeld door Hugo Weaving, eveneens een wat oudere acteur.

Diverse reacties schetsen uiteenlopende beelden van hoe de elfen ontvangen worden. Zo kijken sommige naar de acteurs die niet de wat verlichte en verheven look overbrengen die Jackson wel wist over te brengen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen