search
Bizar nieuws rond 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Nieuws

Bizar nieuws rond 'The Witcher: Blood Origin'

The Witcher Blood Origin heeft een bizar hoge rating en dat verbaast wel!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher: Blood Origin heeft nog geen releasedatum. Maar vandaag kwam er een verrassende update van de serie. De rating is namelijk bekend gemaakt.

Op Netflix was te zien dat de serie een 18+ rating krijgt. Deze is niet bij iedereen te zien. In de Verenigde Staten gold die 18+-rating, hier in Europa staat de serie als een 15+-rating te boek. Ter vergelijking: The Witcher heeft een 16+ rating gekregen.

The Witcher: Blood Origin
The Witcher: Blood Origin werd in 2020 aangekondigd en maakt vrijwel continu veranderingen door. De opnames werden in november 2021 afgerond, maar heropnames vonden in april plaats.

Het verhaal was dat The Witcher: Blood Origin zes afleveringen moest krijgen. Dat werden er later maar vier, als we de nieuwe berichten mogen geloven.

Tegelijk is dat nog niet officieel bevestigd door Netflix en dus onzeker. Waarom er flink gesneden zou worden in The Witcher: Blood Origin is ook niet bekend.

De serie The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de hoofdshow af en laat een heel nieuwe reeks castleden zien. En is een van de vele uitbreidingen van de franchise.

Netflix werkt bijvoorbeeld aan meer afleveringen van de moederserie, een kindvriendelijke serie in de franchise en een nieuwe film.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen