search
'Star Wars: Andor' heeft nu al een probleem
Series / Featured

'Star Wars: Andor' heeft nu al een probleem

De serie Star Wars: Andor lijkt richting een probleempje te gaan van meerdere Star Wars-series.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als Star Wars Andor eindelijk te zien is op 21 september 2022, zal de serie een soort strijd moeten voeren die ingaat tegen de slechte gewoontes van Disney.

Star Wars Andor is de vierde live-action Star Wars-serie die in drie jaar tijd verschijnt op Disney+, naast vier nog eens aankomende live-action series, animatieprojecten en nieuwe seizoenen van The Mandalorian en The Book of Boba Fett die we kunnen verwachten.

Star Wars Andor maakt een foutje
Star Wars Andor is een prequel op Rogue One: A Star Wars Story en speelt zich vijf jaar voor die film af. Het eerste seizoen volgt de avonturen van Cassian Andor gedurende 1 jaar, in de vroege dagen van de rebellie.

De serie Star Wars Andor krijgt ook een tweede seizoen. Die moet over de vier jaar daarna gaan en niet alleen de oorsprong van Cassian Andor en zijn betrokkenheid bij de rebellie laten zien, maar ook duiken in de individuele verhalen van personages die zijn impact ondervonden.

Star Wars Andor draait wederom om oorlog, om verlies, offers, eenheid en hoop. Dat is het thema van zo'n beetje alles wat we tot nu toe gezien hebben in de franchise.

Daarmee loopt men echt het risico om van Star Wars Andor een herhaling te maken van eerdere projecten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen