search
Nieuw op Netflix: Een ongewoon huwelijk in 'Family Secrets'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een ongewoon huwelijk in 'Family Secrets'

De verwachtingen voor deze nieuwe serie van Poolse bodem staan hooggespannen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn eerder reeds verschillende Poolse series verschenen in het aanbod van streamingdienst Netflix. Daar komt binnenkort met Family Secrets, in het Pools Gry Rodzinne nog een (wellicht) mooie nieuwe naam bij.

In de aankomende reeks Family Secrets zien we hoe een trouwdag van een koppel op rampzalige wijze dreigt te verlopen wanneer er een web van geheimen en leugens wordt onthuld. De geheimen die beide families hebben worden aan elkaar onthuld en dat blijft niet zonder gevolg.

Poolse series
Van Netflix is bekend dat ze bijzonder fors wil investeren in Poolse series. In het voorjaar van dit jaar werd dan ook nog de productie van niet minder dan negen nieuwe projecten aangekondigd.

De cast van Family Secrets bestaat uit onder meer Eliza Rycembel ("Belfer"), Paweł Deląg, Bartosz Gelner, Marek Kalita en Izabela Kuna. Verantwoordelijk voor de regie van de reeks is Łukasz Ostalski.

Family Secrets is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 31 augustus 2022. Er werd tot dusver door Netflix helaas nog geen trailer de wereld ingestuurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen