search
Nieuw seizoen 'The Handmaid's Tale' vol wraak en openbaring
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'The Handmaid's Tale' vol wraak en openbaring

Nieuwe beelden laten zien wat er te wachten staat in Gilead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans die niet hebben kunnen wachten na de spannende ontknoping van het laatste seizoen kunnen zich opmaken voor een volgend hoofdstuk. De hitserie The Handmaid's Tale van Hulu komt binnenkort terug met een nieuw seizoen en de nieuwste trailer is nu te zien.

The Handmaid's Tale is niet alleen onder de kijkers immens populair. Ook zijn de critici lovend over de serie. Zo was The Handmaid's Tale de eerste serie van een streamingdienst die zowel een Emmy Award als een Golden Globe won voor beste dramaserie.

Opbouw en climax
Door de jaren heen hebben we meegeleefd met June Osborne, gespeeld door actrice Elisabeth Moss, in al haar conflicten, wanhoop en frustraties die zij meemaakte in het dystopische Gilead. De opbouw die door de seizoenen heen plaatsvond komt eindelijk tot een hoogtepunt als June Osborne het opneemt tegen haar rivaal Serena Waterford.

De nieuwe trailer laat onder meer zien dat June Osborne weinig spijt heeft van het in gang brengen van de ondergang van commandant Fred Waterford, gespeeld door acteur Joseph Fiennes. Met een gevoel van tevredenheid in haar wraak bekent ze dat het een fantastische ervaring was.

De fans zullen na het zien van de trailer genoeg hebben om zich op te verheugen. In Nederland is deze serie te zien op Videoloand waar op 15 september het nieuwste seizoen uitkomt.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen