search
Nog een vervolg op 'Dexter' in de maak?
Series / Nieuws

Nog een vervolg op 'Dexter' in de maak?

Het lijkt er ondertussen sterk naar uit te zien dat de franchise toch niet ten einde is...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans hadden het sterke vermoeden dat de Dexter-franchise met het verschijnen van de nieuwe serie Dexter: New Blood in 2021 nu echt wel ten einde was. Ondertussen lijkt alles er echter op te wijzen dat, dat niet het geval is.

In Dexter: New Blood werd een tijdssprong gemaakt van zo'n tien jaar ten opzichte van het einde van de originele serie. Na een decennium zonder te moorden kent Dexter een terugval. Wanneer zijn lang verloren zoon plots voor de deur staat wordt alles alleen maar nog ingewikkelder.

Hergeboorte
Toen Dexter: New Blood werd gelanceerd gingen fans er zomaar vanuit dat daarmee het einde van de franchise was bereikt. Nu werd er bij monde van de CEO van Showtime, namelijk David Nevins aangegeven dat de lancering van New Blood zomaar eens de hergeboorte van de franchise zou kunnen zijn. Volgens de CEO zit er dus duidelijk nog meer in de pijplijn!

In ieder geval liet de CEO zich nog ontglippen dat er op moment van schrijven heel wat zaken zijn waar hij aan het werken is. Toen de vraag werd gesteld of dit ook geldt voor de Dexter-franchise reageerde Nevins door te stellen dat hij daar actief mee bezig is.

Van zodra er meer bekend is over een mogelijks (extra) vervolg van Dexter lees je dat uiteraard hier op Serietotaal!

Aanbevolen artikelen