Verrassing voor Hughie in 'The Boys' seizoen 3

Verrassing voor Hughie in 'The Boys' seizoen 3

Het einde van seizoen 3 van The Boys bracht verrassingen met zich mee waar we de gevolgen nog van moeten meemaken.

Niels Arts, 29 augustus 2022 15:31

Het derde seizoen van The Boys was een groot succes, maar bracht ook de nodige verrassingen met zich mee. Hoe de personages daar op gaan reageren, valt nog te bezien.

Zo heeft Jack Quaid, de acteur van Hughie, het over het nieuws waar Butcher aan het einde van het seizoen mee geconfronteerd wordt. Hij krijgt te horen niet meer lang te leven te hebben; iets wat hij (nog) niet deelt met The Boys.

The Boys seizoen 4
Maar toch gaat Hughie erachter komen. Omdat Butcher het vertelt, of omdat hij er op een andere manier achter komt, maar hij krijgt het te weten. En wanneer hij erachter komt, is Hughie niet blij. Dit zei Jack Quaid in een recent interview:

"Man, ik bedoel, we gaan het zien, maar het wordt goed. Butcher is zijn beste vriend en een oudere broer. Dus dat is verschrikkelijk nieuws, wanneer Hughie erachter komt maar we gaan zien hoe het gebeurt. Ik heb nog niet alle scripts van seizoen 4 gelezen. Ik weet het niet echt, eigenlijk. Dit is mijn tijd om een fan te zijn en om op dingen te reageren wanneer ik ze lees. Maar ik ben blij met de manier waarop de schrijvers alles klaar hebben gezet voor het volgende seizoen."

Enkele weken voor het einde van seizoen 3 werd al bevestigd dat The Boys een vierde seizoen krijgt. Hoelang de serie nog precies gaat duren, is onduidelijk. Momenteel is het succes echter nog groot, dus het einde lijkt nog niet in zicht te zijn.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Hughie, seizoen 4

Populair nieuws