search
Trailer 'Thai Cave Rescue' toont ongelofelijke redding van Thais jeugdvoetbalteam
Series / Nieuws

Trailer 'Thai Cave Rescue' toont ongelofelijke redding van Thais jeugdvoetbalteam

De gloednieuwe miniserie zal eind september te bekijken zijn op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende miniserie Thai Cave Rescue neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 2018. Het was in dat jaar dat de wereld in de ban was van de spectaculaire redding van een jong Thais jeugdvoetbalteam.

Het is zeker niet voor het eerst dat de reddingsoperatie wordt verfilmd. In het jaar 2020 verscheen bijvoorbeeld ook al de film Thirteen Lives. Nu is het de beurt aan streamingdienst Netflix om ervoor te zorgen dat het verhaal vanuit een meer lokaal perspectief wordt verteld.

Zes afleveringen
De aankomende miniserie Thai Cave Rescue zal in totaal bestaan uit zes afleveringen. Alle zes de afleveringen zullen samen worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Verantwoordelijke producent van de miniserie is Michael Russell Gunn. Hem kan je onder meer kennen van de serie Designated Survivor. Ook Dana Ledoux Miller, eerder betrokken bij Narcos is aangesteld voor de productie van de reeks.

De miniserie zal te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf 22 september van dit jaar. De onderstaande trailer geeft je alvast een eerste beeld van de reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen