'Lord of the Rings'-serie bepaalt toekomst Prime Video

Lord of the Rings-serie bepaalt succes Prime Video

Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie waar heel veel van af hangt.

Jim Pedd, 1 september 2022 06:36

The Lord of the Rings: The Rings of Power moet slagen. De toekomst van Prime Video’s studio Amazon Studios hangt er namelijk van af. Als deze serie, waar zoveel druk op staat, niet slaagt, zou dat zomaar eens gevolgen kunnen hebben.
Dat is het verhaal van een anonieme bron binnen Amazon tegenover Business Insider. Het gaat om een bron die een voormalig studio-baas geweest zou zijn.

De serie moet slagen
”De reden waarom het moet slagen, is omdat de bazen van Amazon dat vereisen. Als het niet slaagt, gaan er vragen komen van Andy Jassy en het bestuur”, aldus de anonieme insider tegenover Business Insider.

De bron voegde ook toe: ”Als we van dit intellectueel eigendom geen succes kunnen maken, waarom bestaat Amazon Studios dan überhaupt? Het moet slagen. Er is geen andere mogelijkheid.”

Natuurlijk moet The Lord of the Rings: The Rings of Power ook slagen omdat het inmiddels de duurste televisieserie ooit gemaakt is. Met een budget van meer dan 50 miljoen dollar per aflevering, is het in elk geval een gewaagd project.

The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in de Tweede Era van Midden-Aarde en toont een tijd waarin Sauron pas net in opkomst is.

Bron: Business Insider

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Amazon, Amazon Studios, Jeff Bezos

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws