Drie fantasyseries die je echt niet wil missen

Drie fantasyseries die je echt niet wil missen

We zetten series van Netflix, HBO Max en Prime Video voor je op een rij.

Jim Pedd, 1 september 2022 06:00

Lord of the Rings: The Rings of Power gaat deze week van start op Prime Video. Maar de serie lanceert met slechts acht afleveringen en je moet ook nog eens elke week wachten op een nieuwe aflevering.

Genoeg reden dus om even drie toffe fantasyseries op een rij te zetten die je kan kijken om je behoefte naar meer fantasy te vervullen tijdens het lange wachten op nieuwe afleveringen van Lord of the Rings: The Rings of Power.

The Witcher op NETFLIX: Geralt of Rivia is een monsterjager die in z'n eentje over het Continent zwerft, van opdracht naar opdracht. Hij worstelt met het vinden van zijn plek in de wereld, waarin mensen vaak gestoorder zijn dan de beesten waar hij op jaagt.

The Wheel of Time op PRIME VIDEO: De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren. Vertrouwen ze deze vreemdeling – of elkaar – met het lot van de wereld voor de Duistere uit zijn gevangenis breekt en de Laatste Slag aanvangt.

Game of Thrones op HBO MAX: Negen adellijke families strijden om heerschappij over het land Westeros, terwijl een oeroude vijand terugkeert na millennia afwezig te zijn geweest.
Lees meer over: Netflix, HBO max, Prime Video, Fantasy, Lord of the rings the rings of power, the wheel of time, the witcher, game of thrones

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws