search
Veelbelovende Noorse actiefilm 'Troll' verschijnt in december op Netflix
Films / Nieuws

Veelbelovende Noorse actiefilm 'Troll' verschijnt in december op Netflix

De verwachtingen rond de gloednieuwe actiefilm zijn alvast bijzonder hooggespannen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds de bekendmaking van de nieuwe actiefilm Troll die op Netflix zal verschijnen staan de verwachtingen zeer hooggespannen. Nu weten we ook eindelijk wanneer de film op 's werelds grootste streamingdienst zal verschijnen.

Het belooft weer een mooi najaar te worden met heel wat veelbelovende titels die op Netflix zullen verschijnen. Eén van deze titels is de Noorse actiefilm Troll.

Eeuwenoude trol
Troll vertelt het verhaal van een eeuwenoud wezen dat ontwaakt in het Dovregebergte. Het wezen heeft meer dan duizend jaar in gevangenschap geleefd en vernietigt alles wat hij op zijn pad tegenkomt. De Noorse hoofdstad Oslo nadert razendsnel waardoor er een oplossing moet worden gevonden om het monster te stoppen. Dat blijkt echter geen voor de hand liggende opdracht te zijn, in tegendeel.

De hoofdrollen in de film zijn weggegeld voor Ine Marie Wilmann, Mads Sjøgård Pettersen, Gard B. Eidsvold en Kim Falck. Verantwoordelijk voor de regie van de film is Roar Uthaug. Hij was eerder ook al verantwoordelijk voor de film Tomb Raider die het levenslicht zag in 2018.

Troll is te bekijken op Netflix vanaf 1 december 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen