Grootse fantasyserie Disney+ wordt echt een aanrader met deze trailer

Grootse fantasyserie Disney+ is echt een aanrader

Willow van Disney Plus ziet er behoorlijk goed uit in deze trailer voor de show.

Jim Pedd, 12 september 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het fantasygenre is groter dan ooit. Natuurlijk hebben we nu al series als House of the Dragon en Lord of the Rings: The Rings of Power. Maar Disney+ wil er ook aan meedoen.
Disney+ komt daarom met de serie Willow. Die borduurt voort op de gelijknamige film die in 1988 in de bioscoop verscheen. We zien straks weer de wereld van Willow Ufgood, Madmartigan en andere magische personages en wezens.

Willow-trailer
Warwick Davis is straks weer terug in de rol van Willow, samen met een cast van frisse nieuwe gezichten die het geheel gaan verkennen.

De Willow-serie wordt op 30 november gelanceerd op Disney+. En kreeg al een uitgebreide synopsis:

"Een epische fantasyserie met een moderne gevoeligheid die zich afspeelt in een betoverd land van adembenemende schoonheid. Willow heeft een diverse internationale cast, en betrokkenheid van Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan die dienst doen als uitvoerend producenten."

"Het verhaal begon met een aspirant-tovenaar uit een dorpje in Nelwyn en een babymeisje dat voorbestemd was om de rijken bij elkaar te brengen. Samen versloegen zij een kwaadaardige koningin en verbanden ze de krachten van het duister. In een wereld waarin brownies, tovenaars, trollen en andere magische wezens bloeien, gaat het avontuur door en moet een onwaarschijnlijke groep helden samenkomen op een gevaarlijke queeste om de wereld te redden."

Bron: ComicBook

Lees meer over: Willow, Disney Plus, trailer

Populair nieuws