search
Reünie 'Star Trek: The Next Generation' is nabij
Series / Nieuws

Reünie 'Star Trek: The Next Generation' is nabij

Sinds lange tijd zal de hele cast weer samenkomen, of moeten we eerder 'crew' zeggen?

Na twintig jaar is het eindelijk zover: de cast van Star Trek: The Next Generation zal weer bij elkaar komen! Lange tijd zijn ze gescheiden gebleven, maar dat zal allemaal veranderen wanneer de bemanning van de Enterprise weer samen zal komen in het derde seizoen van Star Trek: Picard.

De laatste keer dat de gehele primaire cast van Star Trek: The Next Generation samen gespot kon worden was in de teleurstellende film Star Trek: Nemesis uit 2002. De eerbiedwaardige kapitein Jean-Luc Picard is natuurlijk al voor langere tijd terug in de serie, die zijn naam draagt.

Naast Patrick Stewart waren tevens andere acteurs al teruggekeerd. Onder andere waren Brent Spiner, Jonathan Frakes en Marina Sirtis te vinden in Picard. Maar in het derde seizoen zal de oude cast compleet worden gemaakt door Michael Dorn, Gates McFadden en LeVar Burton op te trommelen.

Een extra reünie voor de echte fans
Voordat de gehele groep weer samen aan dek zal staan van een ruimteschip zullen ze daarvoor nog te vinden zijn op een podium van een speciale Star Trek-panel in New York op 8 oktober.

Met het derde seizoen lijken de makers weer terug te keren naar een gouden tijdperk van Star Trel, met hopelijk hetzelfde kwalitatieve gehalte als de eerdere afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen