search
Deze pakkende herinnering hebben 'Lucifer'-showrunners aan de finale
Series / Nieuws

Deze pakkende herinnering hebben 'Lucifer'-showrunners aan de finale

Een spontane, hartverwarmende actie zorgde voor tranen bij vele cast- en crewleden op de set.

De opnames van de hitserie Lucifer voltrokken zich niet zonder kommer en kwel, maar de showrunners herinneren zich ook hartverwarmende momenten. Een daarvan besloten ze te delen tijdens een interview, die voor vele fans een uniek inkijkje kan geven in de wereld achter de schermen van Lucifer.

De serie, die losjes gebaseerd is op Neil Gaiman's The Sandman met tevens een Netflix-adaptatie, volgt Tom Ellis als duivel op aarde. Nadat hij na eeuwen in de onderwereld schoon genoeg heeft van mensen bestraffen voor hun zonden, besluit de verstoten engel aan de slag te gaan in een nachtclub in Los Angeles.

In het zesde seizoen van de serie werd Aurora geïntroduceerd, die ook wel bekend stond onder de naam Rory. Gespeeld door Brianna Hildebrand wilde het personage in eerste instantie het leven van Lucifer beëindigen. De reden hiervoor wordt later in het seizoen onthuld: Aurora blijkt de dochter te zijn van de duivel, die hij in de steek heeft gelaten.



Een ontroerende herinnering
De showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson van Lucifer haalden herinneringen op tijdens een interview met ScreenRant aan een mooi moment op de set, waarbij Hildebrand en Ellis samen zongen voor de aanwezige cast en crew.

Henderson: "We hadden een prachtig moment tijdens de finale, waarbij Tom en Brianna gewoon aan het zingen waren voor de crew. Eén, het was verbazingwekkend omdat Brianna een nieuwe toevoeging was aan het laatste seizoen en gewoon een geweldige stem heeft. En twee, het was bijna een manier om ons te herinneren aan de genegenheid, die Tom had voor de cast en de crew, en om hen bijna als vader en dochter te zien optreden voor iedereen."

Modrovich: "Ja, ze zongen Hallelujah, en we stonden allemaal te huilen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen