search
'Brooklyn Nine-Nine'- sterren weer terug bij elkaar voor nieuwe serie op Comedy Central
Series / Nieuws

'Brooklyn Nine-Nine'- sterren weer terug bij elkaar voor nieuwe serie op Comedy Central

Jake & Amy hebben het blijkbaar niet lang zonder elkaar kunnen uithouden.

Nog niet zo heel lang geleden werd bekend dat de populaire komedieserie Brooklyn Nine-Nine ermee zou stoppen. Het allerlaatste seizoen is onlangs uitgekomen op Netflix. Maar nu is bekend dat sterren uit de serie Andy Samberg en Melissa Fumero weer bij elkaar komen in de nieuwe animatieserie Digman! van Comedy Central.

In de Verenigde Staten is het alweer een jaar geleden dat het vertraagde en laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine uitkwam. Andy Samberg, die de rol speelde van rechercheur Jake Peralta, zal voor een groot deel de afleveringen van de nieuwe serie schrijven en produceren. Neill Campbell wordt de 'showrunner' en was tevens ook maker van Brooklyn Nine-Nine.

Enorm coole archeologen
De nieuwe animatieserie zal zich afspelen in een wereld waar archeologen enorme bekendheden zijn en de coolste mensen van de wereld. Het idee kwam vanuit de herinnering als kind dat archeologen enorme rocksterren leken maar dat naarmate men ouder wordt dit beeld niet altijd waar was. De serie is gemaakt om in te spelen op het coole karakter van de archeoloog in de herinnering van het kind.

Andere sterren die hun stem zullen verlenen zijn Mithra Jouhari, Tim Robinson, Guz Khan, Tim Meadows en natuurlijk Melissa Fumero, die in Brooklyn Nine-Nine de rol van Amy Santiago speelde. Er wordt momenteel druk gewerkt aan de serie en zal in het begin van 2023 uitkomen op Comedy Central.

Eerst nog even herinneringen ophalen aan Jake & Amy? Kijk alle afleveringen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen